MARIJA KOVAČ

Marija Kovač, trenerica

Trenerica

Želim ti pomoći da otkriješ svoju snagu i samopouzdanje, jer vjeruj mi, oni su već unutar tebe! Ako me želiš bolje upoznati, prati me na društvenim mrežama na kojima vas sve motiviram objavljivanjem rezultata i povezanog sadržaja

Fizioterapeutkinja

Simona Satinović Mikeušević, magistra fizioterapije

Simona Satinović Mikeušević

Fizioterapeutkinja

Radim kao fizioterapeut već preko 20 godina i imam iskustva sa svim dobnim skupinama. Neprestano se dodatno educiram, a područje ženskog zdravlja mi je od posebnog interesa. Volim pomagati ljudima i izuzetno me raduje pružiti vam pomoć kroz ovaj program! Bit ću vam na raspolaganju za svako pitanje na WhatsApp.

Psihologinja

Danijela Pupovac, magistra psihologije

Danijela Pupovac

Psihologinja

Psihologinja sam sa iskustvom u radu sa svim dobnim skupinama. Tijekom ovog programa pratit ću vas kroz psihoedukaciju i online individualno savjetovanje. Bit ću vam na raspolaganju za podršku i savjetovanje na WhatsApp-u.

IVAN KOVAČ

Kineziolog

Ivan Kovač, kineziolog

Tražiš trening za muškarce? Na pravom si mjestu! Sve treninge za muškarce vodi kineziolog Ivan Kovač. Treninzi uključuju podršku u vidu direktne komunikacije, dostupne planove prehrane prilagođene Vašim ciljevima i sustavno praćenje napretka.

Transformiraj se

Transformiraj se