kupi pristup

Česta pitanja

Da li su potrebni rekviziti?

Za treninge rekviziti nisu potrebni, ali ako ih imate možete ih uključiti da si pojačate intenzitet.

Kako ću znati da radim pravilno?

Tijekom treninga objašnjavam pravilnu izvedbu i podsjećam na što pripaziti, a u uvodnoj razini i razini 1 posebnu pažnju pridajem usvajanju pravilnog pokreta.

Što ako odaberem razinu koja mi je ipak preteška ili prelagana?

Ništa ne brini, ako nakon nekoliko treninga shvatiš da bi druga razina bila bolja za tebe, bez problema te prebacim na tu drugu razinu.

Kako ću pratiti napredak?

Kada se prijaviš u izazov, dobit ćeš tablicu za mjerenje obujama s jednostavnim i slikovnim uputama kako to učiniti. Meni šalješ tablicu i početne slike (ako želiš) i ako imaš pitanja o svom cilju, tu ti sve razjasnim.

Mogu li se treninzi raditi u teretani?

Program je osmišljen da ga u potpunosti možete raditi kod kuće, ali možete ga raditi i u teretani. Stavite slušalice i pratite me preko mobitela ili možete zadane vježbe odrađivati samostalno.

Mogu li sudjelovati osobe iz inozemstva?

Možete se uključiti iz bilo koje države.

Što ako sam nedavno rodila ili još uvijek dojim?

Nakon 2 mjeseca od poroda, ako je sve dobro prošlo, tijelo je spremno za tjelovježbu! Nakon carskog reza potrebno je pričekati 3 mjeseca.

U programu ćeš imati pristup vježbama za jačanje i opuštanje zdjeličnog dna, što će ti jako pomoći oporavku nakon poroda.
Također su uključene i vježbe za dijastazu trbušnih mišića, uz upute što je to i kako jednostavno provjeriti da li ju imaš.

Dojenje nije zapreka vježbanju ni pridržavanju prehrane. Do sada je veliki broj dojilja bio u programu i nikada nije bilo problema s količinom mlijeka. Ipak, ako bi promjena prehrane utjecala na laktaciju, nedostatak mlijeka bi primijetila isti dan pa mi se javiš i objasnim koje male promjene uvesti.

Da li mogu sudjelovati i muškarci?

Program je namijenjen za žene, a muškarci mogu sudjelovati u muškom online programu koji vodi Ivan Kovač. Za više informacija kliknite OVDJE.