Kako se oduprijeti grickanju uz TV?

Savjet br 1 je da umjesto gledanja tva radiš nešto drugo. Možeš izaći u šetnju 20-30min. To će te osvježiti i pomoći ti da bolje zaspeš.

Po meni je ovo predobra opcija! Dok šetaš, možeš si ponijeti slušalice i na yt uključiti neke motivacijske govore. Ako znaš engleski barem onako ok, razumjet ćeš većinu a ima stvarno masa takvih stvari!

Također možeš uključiti neke govore psihologa o međuljudskim ili partnerskim odnosima, komunikaciji… Ono što ti treba trenutno u životu.

Također možeš i slušati videe naše psihologinje ili moje edukativne😉

Drugi savjet, ako je loše vrijeme- možeš si samo uključiti njene ili moje videe, a također možeš i uključiti neki dokumentarac o ljudskom tijelu, hrani ili tjelovježbi. Ili neke psihološke kao što sam gore navela. Ima ih jako puno besplatnih! Ovo će ti biti savršeno korisno uloženo vrijeme, a puno će značiti i za motivaciju ako je tema fiziologije ljudskog tijela!👌

Treći savjet je da kada ipak gledaš tv, da promijeniš mjesto gdje sjediš, ako inače imaš neko ustaljeno mjesto. Promijeni mjesto gdje gledaš tv jer tvoja NAVIKA je uključiti tv, donijeti hranu, sjesti na to mjesto i jesti. Kada napraviš sve to osim da doneseš hranu, osjećaš se nepotpuno, nešto ti fali i to te stalno vuče.

Zato promijeni mjesto s kojeg gledaš tv i ta potreba za hranom iz navike će biti manja.

Mijenjamo navike! A nove navike mijenjaju nas!😉💪

Kroz ova tri savjeta ste dobili već jako jako puno, samo ih trebate primijeniti!😉

Ako imate problema s ovim, javite mi se pa ću vam dodatno pomoći oko toga🤗

Leave A Comment

Leave A Comment