Odgovor na pitanje iz anonimne ankete

Na slici je pitanje koje sam dobila, a slijedi moj odgovor:

Razumijem ovaj problem skroz! Svima koji nisu ljubitelji povrća je teško držati zdravu prehranu jer se bazira upravo na povrću. Još ako želite smanjiti masno tkivo pa smanjiti sve izvore ugljikohidrata.. Težak pothvat!

Meso je neograničeno i slobodno ga možete jesti u neograničenoj količini, i po kilu dnevno😀 Doduše, nije baš idealno za zdravlje. Najbolje je imati balans, ali sigurno je i to bolje nego živjeti na sendvičima, pekari i slično😄

Svi koji imate taj problem pišite ispod u komentar i ja ću vam pomoći oko izbora jer uvijek se može naći način! Uvijek postoji nešto što ipak prolazi. A kroz vrijeme se naviknete na to i postane vam skroz fino.

Onda ponekad date priliku i nekom drugom povrću i tako malo po malo prihvaćate različitu hranu. Ništa na silu i, naravno, ništa preko noći.

Već sam s nekima ovo prolazila kroz poruke, ali najbolje je ovako kroz komentare da i drugi odmah dobiju ideje za sebe☺

Svi koji imate taj problem napišite u komentar koje povrće ne volite. Opišite malo detaljnije da mi je lakše dati dobre savjete.

Tu navodite samo ono što zbilja ne možete jesti, diže vam se želudac ili vam je jednostavno ružno, ne pišete ono što vam nije baš savršen izbor ali možete ponekad jesti.

Zajedno ćemo pronaći rješenja! ❤

 

Leave A Comment

Leave A Comment