Da li upadate u krize i kako se borite s njima?

Dijelim ovo s vama jer znam da vas još puno prolazi isto!

Moj odogovor ovoj dami:

Draga moja, kao prvo nikako se ne mogu složiti da si zbog toga glupa 😅 Razumijem da si ljuta na sebe, ali postoje neke stvari na koje je baš teško utjecati. Zamijeni ljutnju za ponos! Umjesto da budeš ljuta, budi ponosna što pokušavaš i što se trudiš! Budi ponosna što treninge odradiš perfektno! Uz malu bebu, to nije niti malo lako! Budi ponosna i što 90% prehrane odradiš kako treba! Reci samoj sebi BRAVO JA! 😎

Očekivano je da ne znaš kako posložiti taj dio, pa zato si i došla ovdje da ti pomognem! 🤗 Nije stvar samo u našoj slabosti. Nekada se trebamo služiti i trikovima 😉 Naravno da je teško odruprijeti se slatkišu na koji smo navikli a stoji nam pred nosom.

Rješenje je logično– makni ih iz kuće. Daj nekome, pokloni, ma baci i u smeće ako treba, ionako tamo zapravo i pripada😄

Drugo rješenje– nezdrave slatkiše zamijeni za zdrave. Pa ti kada te baš jako traži slatko po noći, pojedi 2 kockcie tamne čokolade. I tamna čokolada je kalorična i puna masti, ali daleko zdravija opcija od obične.

Treće rješenje– proteinski puding ne preskači kad je na planu😁 A isto tako i cheat meal😉

Četvrto rješenje– bolero sok mi uvijek pomogne kad mi se javi želja za slatkim a znam da mi nije fizička potreba! To je sok s 0 šećera. Zapravo dobiješ prah koji se razrjedi u vodi. Jako je ukusno i svi ostanu oduševljeni kada probaju☺️ Ja kupim u Intersparu, 0,9€ je jedna vrećica od koje možeš napraviti 2,5 litre soka! Ima ih i u Dm, mislim i u Kauflandu. A mogu se i naručiti preko bolerodrinks.com.hr i tako je još povoljnije.

Peto i extra bitno– Definitivno poslušaj i izlaganje psihologinje na tu temu. Imaju čak 4 videa na tu temu. A također i još 2 o samodisciplini. Jako kvalitetni i konkretni savjeti koje možeš odmah primijeniti!👌🏼

I uvijek se možeš javiti psihologinji za dodatni savjet: wa.me/385953086166

A naravno i meni, za svaki problem, uvijek!❤️

Leave A Comment

Leave A Comment