Pozdrav!

Zahvaljujem na zanimanju za online program BOLJA NEGO IKAD! Očekuju te odlični i raznovrsni treninzi, a u kombinaciji s planom prehrane i odlična transformacija! Počinjemo 4.9.!

U nastavku se upoznaj s detaljima programa.

 

MISIJA PROGRAMA – ZAŠTO „BOLJA NEGO IKAD“?

Moja misija je pomoći vam da uvedete zdravije navike u svoj život. Bez zabranjenih namirnica. Bez rigoroznih očekivanja. Bez gladovanja. Želim vam pružiti iskustvo kroz koje ćete zavoljeti zdraviju hranu, tjelovježbu i najvažnije od svega- sebe!

Kroz ovaj program ti želim pružiti puno više od treninga i prehrane. Želim ti pomoći da ispuniš svoje potencijale i zavoliš sebe baš takvu kakva jesi!

Kroz edukativni sadržaj za osobni razvoj se osvrćem na to kako kroz male promjene u razmišljanju razviti mindset pobjednika! Kako shvatiti svoju vrijednost i veličinu i odbaciti loše misli o samoj sebi!

TRENING

Program ima 4 razine (uvodna razina, razina 1, razina 2 i razina 3).

Uvodna razina je prilagođena potpunim početnicima koji smatraju da su u jako lošoj kondiciji te ženama poslije poroda.

Razina 1 je prilagođena početnicima koji smatraju da nisu u ispodprosječno lošoj formi. Svakako kreće manjim intenzitetom pa se postepeno pojačava.

Razina 2 je prilagođena onima koji već imaju iskustva, ali su u početku. I onima koji nemaju iskustva, ali žele jako zahtjevan trening.

Razina 3 je prilagođena onima koji su u treningu.

No ne brinite, ako nakon što krenete shvatite da je odabrana razina ipak prelagana ili preteška za vas, možemo vas prebaciti u nižu ili višu razinu.

Svaka razina sadrži 12 kompletnih treninga + bonus izazovi, a vi birate koja je idealna za vaš početak. Svaki tjedan nam donosi 3 nova kompletna treninga (razgibavanje, glavni dio i istezanje), prateći mene putem videa na TV-u, laptopu ili mobitelu. Uz to objašnjavam, znojim se s vama i motiviram vas! Treninzi nisu uživo pa ih možete odrađivati kada za njih imate vremena u skladu s vašim dnevnim obavezama.

Ukoliko želite trenirati češće od 3x tjedno, samo ponovite neki od odrađenih treninga. Svaki je drugačiji pa odaberete onaj koji vam se najviše svidio.

Svaki trening ukupno traje oko 45 min.

BONUS ZA ŽENE NAKON PORODA:

Svima u programu su dostupni i dodatni videi o dijastazi trbušnih mišića, koji objašnjavaju što je to i kako provjeriti da li ju i ti imaš. I videi 10-minutnih treninga samo za dijastazu.

Uz to, dostupni su i videi za opuštanje i jačanje zdjeličnog dna.

PREHRANA

Uz treninge ćete dobiti i pobjednički jelovnik koji nam daje sve ove fantastične rezultate koje ostvarujemo posljednjih 12 godina, uz upute kako prilagoditi sebi! Uz jasna i jednostavna objašnjenja kako jesti, dostupna sam svakodnevno za vaše dodatne upite!

Plan prehrane je po danima s receptima. S obzirom da jelovnike usavršavamo 12 godina, izbor je veliki i možete birati da li želite klasični plan ili vegetarijanski. Nema egzotičnih namirnica za koje ste prvi puta čuli! Smatram da jelovnik mora biti jednostavan da bi bio primjenjiv i dugoročno održiv!

Princip po kojem je jelovnik sastavljen:

  • doručak, ručak i večera su obavezni, a međuobroci po potrebi
  • raznovrsno- velik izbor jela
  • rijetko je potrebno vaganje namirnica i ne broje se kalorije
  • moguće su razne prilagodbe, nije potrebno slijepo pratiti plan po danima
  • nikada ne morate jesti nešto što ne volite
  • alergije i dojenje nisu zapreka za pridržavanje prehrane (sve je moguće prilagoditi)

 

Birate jelovnik za:

  • gubitak kilograma (masno tkivo/celulit),
  • održavanje postojeće kilaže i razvoj mišića ili
  • dobivanje na masi (debljanje).

Moguće je program početi s jednim jelovnikom (npr gubljenje kilograma) pa nastaviti s drugim (npr održavanje) bez dodatne naplate.

PODRŠKA

Svi članovi imaju moju punu podršku kroz dostupnost na privatnom chatu za sva pitanja, savjete, pomoć, prilagodbu i motivaciju kroz cijelo trajanje programa.

STRUČNA POMOĆ PSIHOLOGINJE

Kako biste dobili potrebnu podršku u ostvarivanju rezultata kojima težite, program nudi i stručne sadržaje i pomoć psihologinje Bernarde Kirchofer, mag. psych.

Imat ćete pristup edukativnim materijalima na goruće teme, kao što su: vještine upravljanja vremenom, postavljanje prioriteta, samodisciplina, emocionalno prejedanje i slično.

Osim toga, psihologinja je također dostupna na chatu za individualne konzultacije.

OSOBNI RAZVOJ

Kroz ovaj program ti želim pružiti puno više od treninga i prehrane. Želim ti pomoći da ispuniš svoje potencijale i zavoliš sebe baš takvu kakva jesi! Čest razlog viška kilograma je suočavanje sa stresom kroz hranu. Međutim, problem nije prejedanje! Problem su tvoja uvjerenja o sebi!

Hrana nam služi kao gumica za brisanje tih zabluda koje vjerujemo o sebi. Problem je što nisi svjesna koliku moć imaš! Što vjeruješ o sebi bolne stvari koje nisu istina. Problem je što si zaboravila ili nikada nisi ni naučila koliko vrijediš i da si daleko više od toga kako izgledaš!

Kada počneš sama birati svoje istine „vrijedna sam, zaslužujem ostvariti svoje snove, JA upravljam svojim životom“, tada ćeš ispuniti sve svoje potencijale! I tada ćeš se, ako je to prisutno, prestati prejedati.

Naravno, nemoguće je u jednom trenutku prihvatiti te istine i da je odmah sve bajkovito. U online programu to radimo korak po korak, tako da ne osjetimo da nam oduzima vrijeme i da temeljito i duboko mijenjamo uvjerenja o sebi.

 

TRAJANJE PRISTUPA PROGRAMU

Pristup svakoj razini je 5 tjedana (treninzi su predviđeni za 4 tjedna, ali tu je još jedan dodatni tjedan ako ne stignete sve u roku).

Prelaskom u sljedeću razinu, prestaje pristup treninzima trenutne razine.

 

CIJENA

EURI

1 razina (5 tjedana)- 42 €

2 razine unaprijed – umjesto 84€ ->  75 € (ušteda u odnosu na mjesečno plaćanje: 9€)

3 razine unaprijed – umjesto 126€ -> 105 € (ušteda u odnosu na mjesečno plaćanje: 21€)

4 razine unaprijed -umjesto 168€ -> 135 € (ušteda u odnosu na mjesečno plaćanje: 33€)

 

KUNE

1 razina (5 tjedana)- 316,45 kn

2 razine unaprijed – umjesto 632,90 kn ->   565,09 kn (ušteda u odnosu na mjesečno plaćanje: 67,81kn)

3 razine unaprijed – umjesto 949,35 kn ->   791,12 kn (ušteda u odnosu na mjesečno plaćanje: 158,22 kn)

4 razine unaprijed – umjesto 1265,80 kn -> 1017,16 kn (ušteda u odnosu na mjesečno plaćanje: 248,64 kn)

 

Radujem se odličnoj suradnji i super rezultatu!

Tvoja trenerica Marija

 

Prijavi se